Felhívás madármentéssel foglalkozó szervezetek részére!

Kedves madármentéssel foglalkozó barátaink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Magyar Vad- és Állatkerti Állatorvosok Társasága keretein belül munkacsoport alakult egy madármentéssel foglalkozó szervezeteknek, állatorvosoknak szóló ajánlás elkészítésére. Az ajánlás tartalmazni fogja a madármentés szakmailag megalapozott feltételrendszerét, jogi, természetvédelmi és állatorvosi szakismereteit, iránymutatást ad a megfelelő színvonalú munka végzésére állatorvosok és természetvédelmi szervezetek számára.
Az anyag várható elkészülési ideje 2009. ősz. Az ajánlás elkészültét követően azt térítésmentesen eljuttatjuk minden olyan szervezet részére, aki ezt igényli. Terveink szerint a kiadvány nyomtatott, illetve elektronikus verzióban is megjelenik majd.

A kiadvány részeként tervezünk megjelentetni egy címlistát a hazai madármentéssel foglalkozó szervezetekről, személyekről. Kérjük, hogy ha szervezetetek aktívan foglalkozik madármentéssel (akár alkalmilag is), akkor a mellékelt kérdőív kitöltésével segítsétek munkánkat a címlista összeállításában. (Amennyiben magatok nem foglalkoztok jelenleg madármentéssel, de ismertek olyan személyt vagy szervezetet aki igen, akkor kérjük továbbítsátok számukra e felhívást!) A kitöltött kérdőíveket az alábbi címre kérjük elküldeni: mat@dev3.com
A segítséget ezúton is köszönjük!

Természetesen bármilyen további kérdésre örömmel válaszolunk, illetve várjuk a javaslatokat, megjegyzéseket a tervezett kiadvánnyal kapcsolatosan!

Üdvözlettel

 

Liptovszky Mátyás
titkár

Magyar Vad- és Állatkerti Állatorvosok Társasága
1146 Budapest Állatkerti krt. 6-12.

http://mvaat.dev3.com