MVÁÁT 2011

2011-03-25 00:00
2011-03-27 00:00
Etc/GMT+1

A Magyar Vad- és Állatkerti Állatorvosok Társasága (MVÁÁT), valamint a Fővárosi Állat- és Növénykert (FÁNK) idén tavasszal is megrendezi hagyományos konferenciáját

Természetvédelmi állatorvoslás – terepi programok
és az állatkertek szerepe

címmel.

A konferencia szakmai programja során, pénteken és szombaton a téma hazai és külföldi szakértői tartanak előadásokat, ismertetve a hazai és nemzetközi természetvédelmi programok újdonságait, különös tekintettel azok állatorvosi vonatkozásaira. A nemzetközi hírű külföldi előadók jelenléte pedig – az eddigiekhez hasonlóan – idén is garantálja, hogy a legmagasabb szintű, legfrissebb ismeretanyagot hallhatják a résztvevők. A szokásokhoz híven mindkét napot szakmai vita koronázza meg, illetve szombaton kötetlen bankett keretében zárjuk a konferenciát. A konferenciát az előző évekhez hasonlóan szakmai kirándulás követi, melynek célpontja idén a Kiskunsági Nemzeti Park és egy különleges helyszín, a Rákosi vipera védelmi központ.

A konferencián mód nyílik poszterek bemutatására is, elsősorban (de nem kizárólagosan) a konferencia természetvédelmi témájához kapcsolódóan. A poszterek elkészítésének irányelvei a konferencia honlapján találhatóak meg. A poszterrel való jelentkezés és az összefoglalók beküldésének határideje: 2010. január 31.

A konferencia időpontja: 2011. március 25-27.
Helyszíne: Fővárosi Állat- és Növénykert, Barlangterem

A konferenciára történő előzetes jelentkezésre az alábbi weboldalon van lehetőség, 2010. február 28-ig. Ezt követően már csak helyszíni regisztrációkat tudunk fogadni, melyek esetében a regisztráció díja magasabb. Amennyiben a konferenciával, vagy a poszterek elkészítésével kapcsolatosan kérdés merülne fel, úgy e-mailben dr. Molnár Viktor tud felvilágosítást adni.  

A konferencia honlapja az alábbi címen érhető el: 
http://www.zoobudapest.com/vet/konferencia2011

Az előadások listája (PDF)

A konferencia végleges programjának összeállítása után a Magyar Állatorvosi Kamara továbbképzési pontok odaítélését teszi lehetővé a konferencián résztvevők számára.

Szeretettel várják a kedves kollégákat, hallgatókat és érdeklődőket a konferencia szervezői!

Dr. Sós Endre Dr. Molnár Viktor Dr. Liptovszky Mátyás Huszár György