Anaesthesia of Eurasian Wildlife Workshop

2011-03-24 00:00
2011-03-24 18:00
Etc/GMT+1

Kedves Kollégák!

Idén is megrendezzük (a 2009-es és 2010-es évhez hasonlóan) a nagyon sikeresnek bizonyult workshop-ok folytatását.
Az idei téma:

Anaesthesia of Eurasian Wildlife - physiology, equipment, pitfalls and many more...

A képzést két világhírű vadállat-aneszteziológus tartja. Carsten Grondahl a Koppenhágai Állatkert vezető állatorvosa, számos egzotikus állatfaj altatási protokolljának kidolgozója, örökös "újító". John Lewis, az International Zoo Veterinary Group tagja, aki többek között elefántok, tengeri emlősök és ragadozók altatásának elismert szakértője, terepi programok hivatalos állatorvosa, de egyben új altatási technológiák bevezetője is. John és Carsten még sohasem tartottak közös workshop-ot, így ez is nagyon izgalmasnak ígérkezik!

A workshop 2011. március 24-én, csütörtökön a Magyar Vad-és Állatkerti Állatorvosok állatkerti konferenciáját megelőző napon kerül megrendezésre 9 és 18 óra között, a FÁNK Állatorvosi Rendelőjében. A részletes program itt olvasható . Ebből az is kiderül, hogy elsősorban az anesztézia megtervezésével, kivitelezésével és technikai részleteivel kívánunk foglalkozni, és nagy hangsúlyt fektetünk egymás tapasztalatainak (akár korábbi tévedéseinek) megismerésére is.
A résztvevők számát idén maximum 25 főben határoztuk meg, mert csak így biztosítható a tényleges gyakorlati képzés. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk fogadni.

Jelentkezni a drsos@zoobudapest.com címen lehet a név, a munkahely, illetve a számlázási cím megadásával.
A részvételi díj MVÁÁT tagoknak 12.000 Ft, nem tagoknak pedig 25.000 Ft, ami a workshop előtt (március 18-ig) átutalandó.
A részvételi díj magában foglalja a wokshop anyagának írásos összefoglalóját, illetve az étkezéseket (szendvicsebéd, kávészünetek) is.

A workshop nyelve az angol.

Szeretettel várunk benneteket!

Üdvözlettel,
Sós Endre