Ungulate management in a zoological setting

2012-03-29 00:00
Etc/GMT+1

Kedves Kollégák!

Az előző évekhez hasonlóan a tavaszi konferenciánkat megelőzően idén is megrendezzük az eddig mindig komoly érdeklődésre számot tartott workshop-unkat.

Az idei téma: Ungulate management in a zoological setting

A képzést két specialista tartja az Al Wabra Wildlife Preservation Trust-tól (Qatar). Tim Bouts az intézmény vezető állatorvosa és zoológiai igazgatója, az ECZM (European College of Zoological Medicine) alapító diplomása, öt évig a ZSL (Zoological Society of London) klinikus állatorvosa Whipsnade-ben. Tim többek között patás szakértő, sok újításának egyike a törpe víziló altatási protokolljának kidolgozása. Az Al Wabra-ban több száz patás napi ellátásért felel a továbbképzés másik előadójával, Chrispijn Schilp-el, aki az intézmény egyik ellátó állatorvosa.

A workshop 2012. március 29-én, csütörtökön, a Magyar Vad-és Állatkerti Állatorvosok állatkerti konferenciáját megelőző napon kerül megrendezésre 9 és 18 óra között, a FÁNK Állatorvosi Rendelőjében. A részletes program a mellékletben olvasható. A Magyar Állatorvosi Kamara OSZ 06-12 számon, 65 továbbképzési ponttal vette nyilvántartásba a rendezvényt. 

A résztvevők számát idén maximum 15 főben határoztuk meg, mert csak így biztosítható a jó kommunikáció és a tényleges gyakorlati képzés. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk fogadni. Jelentkezni a drsos@zoobudapest.com címen lehet a név, a munkahely, illetve a számlázási cím megadásával. Minden jelentkező azonnali visszajelzést kap. 
A részvételi díj MVÁÁT tagoknak 15.000 Ft, nem tagoknak pedig
25.000 Ft, ami a workshop előtt (március 10-ig) átutalandó.
A részvételi díj magában foglalja a workshop anyagának írásos összefoglalóját és az étkezéseket (szendvicsebéd, kávészünetek) is. A workshop nyelve az angol.

Program


Szeretettel várunk benneteket!

A szervezők nevében üdvözlettel,

Sós Endre